Projekt se financira iz EGP financijskog mehanizma (2014. - 2021.) i Državnog proračuna RH

Search
Close this search box.

Održana STEM terenska nastava učenika KOŠ-a u Požegi – NOVsky 2023.

Učenici 6. razreda Katoličke osnovne škole u Požegi su u okviru terenske nastave iz STEM-a sudjelovali na Festivalu znanosti i umjetnosti NOVsky koji je održan 15. rujna 2023. u Novskoj. Zahvaljujući sjajnoj organizaciji domaćina posjetili su mobilni planetarij Odiseja  te su imali mogućnost testirati različite moderne uređaje za izradu igara u inkubatorskom prostoru .

Dio posjeta bio je rezerviran za upoznavanje s digitalnom učionicom budućnosti gdje su učenicima prezentirana moderna tehnološka dostignuća i pristupi u nastavnom procesu. 

Zahvaljujući raznovrsnoj ponudi STEM radionica mnogi su imali mogućnost proširiti svoja znanja iz fizike , kemije , biologije , geografije  i sl.

Jedna od zanimljivih aktivnosti bila je i radionica u STEM laboratoriju na kojoj su za učenike organizirane praktične vježbe vezane za uporabu i pisanje 3D olovkama.

*Projekt “Ready-STEM-Grow” financira se iz sredstava osiguranih iz Financijskog mehanizma EGP-a i Državnog proračuna Republike Hrvatske. Nositelj projekta je Požeška biskupija.

Facebook
Twitter
LinkedIn

POSLJEDNJA DOGAĐANJA:

Kontaktirajte nas